DJ boeken, de grootste namen en de beste prijzen
Een dj boeken is vaak uitdagender dan je denkt. Natuurlijk kennen we allemaal wel iemand met een uitstekende Spotify speellijst en een laptop, maar een professionele dj vragen doe je omdat je je evenement professioneel aan wilt pakken. Zoek daarom altijd naar een dj met ervaring, die de zaal kan lezen en zijn set aanpast op het publiek. Of het nu gaat om een dj voor een bruiloft, een dj voor je bedrijfsfeest of een dj voor een festival: Bij Deckstar Events voorzien we je van de beste rates voor de grootste talenten uit binnen- en buitenland. Neem vandaag nog vrijblijvend contact op en we vertellen je over de mogelijkheden.

Nederland DJ’s
Een dj uit Nederland behoort al snel tot de top. Dance is niet voor niets aan van onze belangrijkste exportproducten: Je struikelt hier over de dj’s van wereldklasse. De jaarlijkse DJ Mag Top 100 ranglijst van beste dj’s ter wereld bestaat zelfs voor een derde uit Nederlandse dj’s. Een dj inhuren in Nederland betekent dus dat je lokaal al uit ’s werelds beste dj’s kan kiezen en bij Deckstar Events zorgen we er volgens voor dat je daarvoor de laagst mogelijke prijs betaalt. Dat doen we overigens net zo makkelijk bij het boeken van een dj uit het buitenland!

Prijzen
Vaak wordt aangenomen dat prijzen voor het boeken van een dj gigantisch hoog zijn wanneer je voor kwaliteit gaat. Dit hoeft echter niet zo te zijn. Dankzij onze goede relaties met artiesten, labels en agencies kan je een dj boeken voor de best mogelijke prijzen en betaal je niet teveel voor de bekendste namen. Neem dan ook vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden en de prijzen te bespreken.

DJ boeken voor bruiloft, studentenfeest of bedrijfsfeest
Wat voor evenement je ook organiseert, een succesvol feest hangt voor een groot deel af van de muziek. Een professionele dj boeken voor bruiloft, studentenfeest of bedrijfsfeest zorgt voor een volle dansvloer en een onvergetelijke avond. Bij Deckstar Events helpen we je niet alleen met het dj boeken voor je bruiloft of andere event, maar kunnen we ook helpen met het vinden of aankleden van een locatie en alle andere zaken om van jouw evenement een succes te maken.

DJ boeken voor festival, club of kroeg
We helpen je graag met het neerzetten van een succesvolle clubavond, een knalfeest in je kroeg of een festival waar nog jaren over wordt gesproken.
Een dj boeken voor je festival wordt een simpele opgave dankzij onze uitgebreide selectie van ’s werelds beste dj’s. Ook met evenementenlocaties, licht, geluid en andere acts kunnen we je uitstekend helpen.