Of je ze nu emcee, master of ceremonies, mc of gewoon host noemt, stuk voor stuk bezitten ze de gave van een rappe tong. Festivals, bokswedstrijden, missverkiezingen en clubavonden hebben allemaal een mc of host nodig voor een succesvol evenement. Ook jij kan nu een host of mc boeken om je volgende event in goede banen te leiden. Of je nu een mc wilt boeken voor je bruiloft, of een host zoekt voor je bedrijfsfeest, bij Deckstar Events zorgen we dat je Nederlands’ grootste talenten voor Nederlands’ beste prijzen krijgt. Ben je op zoek naar een host of mc die je niet op onze website vindt? Laat het ons weten en we zorgen dat je altijd de mc van je keuze kunt boeken voor de bekende lage Deckstar prijzen. Bel of mail ons vandaag voor meer informatie!

Bekende Nederlandse mc’s boeken
Mc Ambush, mc Gee, mc Roga en nog vele anderen: Nederland is het club-land bij uitstek en al die clubs en hun vele feestjes hebben enkele van ’s wereldse beste mc’s of hosts voortgebracht. Onder de indruk van een host of mc die je bij een festival of clubavond gezien hebt? Ook jij kan een bekende mc boeken voor jouw event! Laat ons weten wie je zoekt en we regelen het.

Een host inhuren voor je bruiloft, feestje of event
Een goede mc of host voelt feilloos aan wat het publiek van jouw bedrijfsfeest, clubavond, bruiloft of ander evenement nodig heeft. Of het nu een vlotte babbel is, humor of een vermogen om een zaal binnen recordtempo compleet uit z’n dak te laten gaan, mc’en is een vak apart. Een mc boeken voor je bruiloft betekend bijvoorbeeld dat je niet gek moet opkijken als oma halverwege de avond staat te springen terwijl opa juichend gaat crowdsurfen. Er zijn weleens gekkere dingen gebeurd!

Mc boeken via Deckstar Events
Iedereen die weleens bij een clubavond of festival met een mc of host geweest is kan het beamen: Een goede mc kan een evenement naar een hoger niveau tillen. Waarom zie je dan niet bij elk feestje een mc staan? Vaak wordt aangenomen dat de kosten voor het mc boeken dusdanig hoog zijn dat het de moeite van het proberen niet eens waard is. Misschien dat dat in het verleden ook wel het geval was, maar nu niet meer. Bij Deckstar Events zorgen we dat het mc boeken niet de hoofdprijs hoeft te kosten. We regelen voor jou de beste mc’s voor de beste prijzen. Meer weten? bel of mail ons vandaag nog!