Over


Deckstar Events is een boekingskantoor waar je terecht kunt voor het boeken van bekende en minder bekende artiesten. Je ontvangt professioneel en vrijblijvend advies voor jouw evenement, feest, lustrum en/ of bruiloft. Wij werken bij voorkeur vanuit het gestelde budget en zien het als een uitdaging om zo goed/ veel mogelijk entertainment uit dit budget te halen.

Oprichting


Het bedrijf Deckstar is al meer dan 10 jaar actief. De core business bestaat uit het plaatsen van entertainment, voornamelijk resident Dj’s, in clubs en festivals. Deckstar verwezenlijkt elk jaar gemiddeld 1200 boekingen door heel Nederland. Ook op grote evenementen is Deckstar actief zoals o.a. Lowlands, RTL Zomerfestival en de KEI-week Groningen.

Deckstar Events is een zijtak van Deckstar Dj’s. Deckstar Events richt zich voornamelijk op het boeken van kwalitatieve artiesten, naamsbekendheden en het realiseren van een avondvullend programma qua entertainment.

Het onderscheid


Deckstar Events onderscheidt zich in kennis en advies. Wij werken uitsluitend met professionals welke zelf op de vloer hebben gestaan als dj, organisator of promotor. Wij weten dus waar je tegen aan kunt lopen bij de organisatie van een evenement en zullen je zodoende adviseren. Bij de organisatie van een feest komt namelijk veel meer kijken dan alleen het boeken van een locatie en een bekende dj.

Bij ons stopt het contact niet zodra het entertainment geboekt is. Totdat het evenement afgelopen is, blijven wij nauw betrokken bij de organisatie.
In overleg zijn wij bij het evenement altijd aanwezig. Je hebt dan geen omkijken naar de organisatie en het verloop van het evenement en vanzelfsprekend heb je direct een aanspreekpunt.

Bel, mail of kom langs


Zoek je een professioneel bureau om jouw evenement binnen het gestelde budget tot een succes te maken?
We komen graag naar je toe om de mogelijkheden te bespreken.
Langskomen bij één van onze kantoren in Amsterdam of in Groningen kan natuurlijk ook!